Behold fargen

Striper og farge kan skade håret ditt. Se på våre stylisters hårfargeideer og -tips for å holde lokkene dine glitrende og sunne.

TIPS

01
Bruk alltid produkter som er lagd spesielt for fargebehandlet hår. Det er kun fargesikre produkter som har teknologien slik at du kan beskytte fargen og bevare den glitrende og frisk.
02
Etter å ha farget håret bør du vente to eller tre dager (hvis du kan) før du vasker det slik at fargen blir fullstendig absorbert. Hvis du vil dusje, kan du bruke balsam i stedet for sjampo for å få ekstra fuktighet uten å fjerne fargen.
03
Vær spesielt forsiktig med fargebehandlet hår– farging svekker håret og gjør det mer utsatt for brekking. Bruk kun strikk med overtrekk for å sette opp håret, og børste med naturbust når det er tørt.
04
Ikke bad uten å beskytte håret. Påfør en balsam som skal bli sittende før du bader i basseng eller sjøen, slik at kjemikalier og salt ikke skader håret ditt.
05
Ikke gå i solarium eller sitt i solen uten å tildekke håret. UV-strålene vil reagere med fargen din, og den kan forandres eller falme. Derfor bør du dekke til håret med et tørkle eller hodeplagg.
06
Ikke glem å bruke balsam daglig! Farget hår trenger ekstra fuktighet for at det skal holde seg mykt og glatt.
 
close