Sterkt, sunt hår

Hår med sunt utseende handler om styrke. Prøv disse enkle tipsene for holdbare lokker – slik at lokkene dine er klare for alle frisyrer du liker.

TIPS

01
For å forebygge at hår brekker, påfør TRESemmé Split Remedy sjampo og balsam i dusjen, og skyll deretter. Ikke tørk håret hardhendt med håndkle, da dette vil skade håret. Legg i stedet håndkleet på håret og la det suge opp fuktigheten.
02
Bruk alltid balsam dersom håret ditt har lett for å brekke. Balsambehandling er den beste løsningen for å gi håret ditt den næringen det trenger for å holde seg sterkt.
03
Hvis håret ditt er svært ømtålig, bør du sove på silkeputevar. Håret setter seg ikke fast i silke, og det dannes ikke friksjon som kan slite på håroverhuden på svært tynt hår.
04 Ikke bruk strikker med metallklemme. Sett alltid opp håret med strikker med overtrekk som ikke lugger.
05
Prøv å unngå å sove med oppsatt hår. Slipp ned håret så ofte som mulig om natten for å unngå brekking.
06 For å unngå krus, bør du vaske håret med TRESemmé Keratin Smooth sjampo og balsam for å oppnå en glatt tekstur. Det er avgjørende med riktig børste for å få hår uten krus. Invester i en børste med villsvinbust med gummipute for å glatte og rette ut håret.
07
Får å forebygge brekking bør du vaske håret med TRESemmé Split Remedy sjampo og balsam som reparerer splittede hårtupper inntil 80 %* etter kun tre gangers bruk. Håret er på sitt skjøreste når det er vått, så etter vask bør du tørke håret forsiktig med håndkle for å absorbere overskytende vann. Unngå å børste håret før det meste av fuktigheten er fordampet.
*Ved bruk av TRESemmé Split Remedy sjampo og balsam.
08 Hvis du har svært tynt hår og er redd for balsam, kan du bruke balsam først i dusjen og deretter vaske håret med sjampo. På den måten får håret den fuktigheten det trenger, og du får den rene, fyldige følelsen av en frisk sjampo.
09
Hvordan få hår som ser sunt ut? Skyll, Skyll, Skyll! Balsam som blir sittende igjen i håret vil tynge det ned slik at du ikke får den mest optimale frisyren.
10
Børst aldri håret med metallbørste eller annen stiv børste når det er vått. Bruk grovtagget kam eller spikerbørste i fuktig hår for å unngå brekking.
11
Når du påfører balsam, fokuser på området fra midt på hårstrået til tuppene, fordi det er der det er mest skade, du trenger ikke fuktighet på røttene.
12
Tørt, sprøtt hår ser også matt ut og mangler glans. Bruk en fuktgivende balsam som TRESemmé Keratin Smooth balsam etter vask, og sørg for å skylle den godt ut.
13
Hvis håret ditt er sprøtt kan du gjerne skylle balsamen lett ut av håret – det kan ha godt av at det sitter igjen litt balsam på tuppene.
14
Ikke forsøk å overdrive balsambehandlingen hvis du har fint hår – dette vil bare tynge det ned. Velg riktig balsam for fint hår for å tilføre fuktighet.
15
For å få naturlig sterkere hår som ser sunnere ut, bør du velge et balansert kosthold. Håret gjenspeiler din indre helse, så tilpass spisebanene dine etter det.
16
Gi håret en grundig balsambehandling én gang i uken for at det skal være ekstra mykt og supersterkt. Fordel din vanlige balsam i alt håret mens det er fuktig og ta en dusjhette eller et håndkle utenpå håret. La det sitte på i ti minutter og skyll deretter grundig.
17
Etter å ha vasket håret og behandlet det med balsam, skyller du en siste gang med kaldt vann for å forsegle håroverhuden slik at håret ser ekstra glansfullt ut.
18
Unngå å løse opp floker med børste når håret er vått eller fuktig – bruk en grovtagget kam. Håret er mer ømtålig når det er vått, og en kam er mer skånsom mot fuktig hår enn en børste.
 
close