Hold det glatt

Fjerner krus og gir deg isteden silkeglatt hår. Disse tipsene viser hvordan du får glatt hår og strømlinjeformer frisyren din.

TIPS

01
I stedet for å bruke rund børste, kan du sette opp håret med borrelåsruller umiddelbart etter at du har blåst det tørt. La håret avkjøles på borrelåsrullene for å få et glatt utseende uten å trekke i det med en børste.
02
For å kontrollere flagrende hår med TRESemmé Salon Finish Freeze Hold hårspray, spray ned på det uregjerlige håret og børst det ned omgående.
03
Ikke glem å beskytte håret hver gang du utsetter det for varme. TRESemmé Heat Defence Styling Spray over hele hodet for å unngå skade mens du styler håret.
04
Forbered håret ved å spraye hele hodet rundhåndet med TRESemmé Heat Defence Styling Spray før du blåser det tørt. Deretter blåser du håret 80 % tørt og hjelper til med fingrene, før du avslutter med rund børste for å få en glattere tekstur.
05
Blås håret tørt ved å rette dysen på føneren mot hårendene. Dette glatter ut håroverhuden og hindrer floker.
06
Etter å ha blåst håret tørt, blåser du med kald luft ett minutt for at frisyren skal sette seg og få glans.
07
Bruk en keramisk glatte- eller krølltang av høy kvalitet for å style håret ditt. Keramisk verktøy er langt mer skånsomt mot håret enn metall og gir deg en glattere, mykere finish.
08
Ikke overse tuppene når du bruker varmebeskyttende produkter. Tuppene er mest utsatt for skade og uttørking, så vær spesielt oppmerksom på dem.
09
Ikke forsøk å style vått hår med glatte- eller krølltang. Blås eller lufttørk håret helt tørt før du bruker tang. Vått hår er spesielt utsatt, og direkte varme kan forårsake brekking.
10
Ikke hold dysen på føneren på samme sted mot håret ditt i mer enn fem sekunder – flytt på føneren hele tiden for å unngå at håret overopphetes.
11
Det er én regel når du utsetter håret ditt for varme – håret må beskyttes.
12
Velg en glatt chignon – trekk håret i en lav hestehale og fest med strikk. Pakk hele hestehalen rundt strikken slik at du får en topp, fest med hårspenner og spray med TRESemmé Salon Finish Freeze Hold Hårspray for å få et polert utseende.
13
Blås det tørt for å få et glatt utseende. Skill håret på den ene siden og trekk lugg eller lange lag på tvers av pannen og bak ørene (hvis de er lange nok). Sett på et bredt pannebånd 2,5 cm opp fra pannen.
14
Påfør produktet mens håret er fuktig og blås det tørt snarest mulig for å få mest mulig glatt tekstur.
15
Bruk føner med et munnstykke som retter luftstrømmen mot en liten del av håret.
16
Bruk en middels rund børste hvis du har middels langt til langt hår, og en liten rund børste hvis du har kortere hår. Drei børsten forsiktig mens du tørker hver del av håret, så blir det lettere å glatte ut.
17
Ikke bruk ordentlig store runde børster – de er vanskelige å styre. Du trenger en middels eller liten børste for å oppnå optimal glatthet og få en fin fall i tuppene.
18
Når du bruker glattetang, må du ikke ta større hårseksjoner enn selve tangen. Hvis du bruker en 1" glattetang, deler du opp håret i bredder på 2,5 cm for å få best mulig resultat.
19
Ikke trekk glattetangen for raskt over håret, og ikke hold den for lenge på samme sted. Beveg tangen sakte og jevnt fra rot til tupp for å få en silkemyk tekstur.
 
close